Kedves Olvasóink! "Névadó" pályázatot hirdetünk. A 2012. szeptemberében megjelenő új könyvünk friss, ropogós legeslegelső példányát azok között sorsoljuk ki, akik küldenek nekünk egy jó dögös könyvcímet, mert hogy az még nincs. :) Téma viszont van, és mától publikus: ismerkedés, névlistabővítés, jelöltkeresés (döntően hálózatépítőknek). A stílus a szokásos laza, vicces, sztorizós. Azt szeretnénk, hogy ezt tükrözze a cím is. Köszönjük, ha ötleteltek, lájkoltok, megosztotok! :)

2011. december 1-jén megjelenik Zoli új könyve Miért pont Te? címmel. A könyv induló és haladó hálózatépítőknek is segítséget nyújt, valamint kiváló kontaktanyag jelölteknek.
További infókat keresd a http://www.profimlm.com/ oldalon!
Mesterkurzus: 2011. október 8-án mi leszünk az előadók - természetesen a személyiségtípusok témakörében! :) Gyertek, tanuljunk újra együtt, egymástól, szórakozva! További infó: www.mesterkurzusok.hu

2011. október 5-én Tonk Emillel és Kasza Tamással tartunk vezetőképzőt a Lurdy Házban. A részleteket kérd e-mail-ben.

Keresd az MLM Magazint, mert minden számban megjelenik egy új cikkünk. Témakörök: ismerkedés, kapcsolatépítés,konfliktuskezelés, szeretetnyelvek, üzlet vagy barátság stb.

A magazinról bővebben:

http://www.profimlm.com/

2011. szeptember: A következő nyilvános, ingyenes előadás a személyiségtípusokról:

2011. szeptember 14. szerda, Szeged

2010. július: Mostantól rendelhető az Értékesítés mesterei hangoskönyv változata. Mostantól vezetés, házimunka stb. közben is tanulhatsz a legjobbaktól!
 
Plusz egy tipp: most videón is találkozhatsz a könyvünkben szereplő ingatlanértékesítő mesterrel! Klikk ide: http://www.mantrasamui.net
2010. május: Emberismereti technikák vállalkozóknak! - Következő nyilvános előadásunkat ezzel a címmel tartjuk Szegeden, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network szervezésében. Helyszín: CSMKIK Székház, 2. emeleti konferenciaterem. Időpont: 2010-05-26 16:00 - 18:00
2010. január 15: Mától elérhető a Személyiségkalauz ANGOLUL is!
E-mailben már rendelhető a könyv.
2009. október 3-4. Budapest: Személyiségkalauz Vezetőképző tréning
2009. június: Legutóbb az Általános Vállalkozási Főiskola megarendezvényén szerepeltünk nem kisebb személyiségek társaságában, mint az általunk is nagyrabecsült Kemény Dénes vízilabda-guru!!

Oldalak