Nem telik el úgy nyár vége

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Nem telik el úgy nyár vége, hogy ne kapna szárnyra egy-egy botrány az egyetemi gólyatábori túlkapásokról, atrocitásokról, ne adj’ isten bűncselekményekről, mint idén Fonyódligeten. Ezeket természetesen én is messzemenően elítélem, mégis hadd írjak most pár sort a gólyatáborokról.Jómagam kb. 20 táborban vettem részt szervezőként és a „nagy öregektől” azt láttam, hogy lehet profin is táboroztatni.

Hétindító gondolat...

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Hétindító gondolat...Tegnap ismét Szerbiában tartottam előadást. Odafelé menet Szabadka környékén elkaptam egy magyar nyelvű rádió műsorából néhány percet. Ezekre a szavakra emlékszem: "Az igazi siker és boldogság, amikor haladsz egy olyan álom felé, amely megéri a fáradtságot."Szerintetek jó úton vannak?

Egy javaslat azoknak, akik telefonos

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Egy javaslat azoknak, akik telefonos időpont-egyeztetésekkel dolgoznak…A hétvégi meghívási tréningre készülve a kezembe akadt egy 15 évvel ezelőtti oktatóanyag.

Mostanában kevesebbet alszom éjszakánként

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Mostanában kevesebbet alszom éjszakánként, viszont így több időm jut az olvasásra.A legújabb kedvencem Susan Cain-től a Csend. Ez a könnyed, pszichológiai jellegű olvasmány számos oldalról megmagyarázza az egyes személyiségtípusok működését és egymáshoz való viszonyát, kapcsolatát. Őszintén mondom, a könyv még nekem is sok plusz infót ad, pedig jó pár éve olvasok, írok és előadok a témában.