Akik voltak már előadásomon

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Akik voltak már előadásomon, azok tudják, hogy szeretek történetekkel tanítani. Azt látom, hogy a sztorik jobban átadják a mondandó lényegét, mint a száraz tények, ráadásul tartósabban megmaradnak az emberek elméjében. Ma azonban én is meglepődtem, amikor egy egykori tréningrésztvevőm egy 10 évvel ezelőtt tőlem hallott történetet mondott vissza nekem...

A lazulós nyár után kezd újra beindulni a munka.

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
A lazulós nyár után kezd újra beindulni a munka. Ma egy konferencián 80 óvodapedagógussal beszélgettünk Makón a tehetséges gyerekek felismeréséről, fejlesztési- és kommunikációs kérdéseiről. Jó volt látni, hogy milyen aktív „diákok” voltak az óvónők és megnyugodtam, hogy jó kezekben vannak a makói gyerekek.(Nem is értem, mostanában valahogy egyre jobban érdekel ez a gyerektéma…)

Babamérleg, kiscipő, plüsselefánt, kisteknős és vicces rugdalózó

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Babamérleg, kiscipő, plüsselefánt, kisteknős és vicces rugdalózó – ezek az ajándékok mind egy-egy tréningem „melléktermékei” az elmúlt napokból.Kívánom mindenkinek, hogy sok ilyen fantasztikus baráti kapcsolatot tudjon kialakítani az ügyfélkörében! Én nagyon szeretem ezt az érzést, hogy a legtöbb csapatomhoz barátként megyek, barátként várnak, és nem „csak” trénerként néznek rám.(A tárgyak rendeltetésszerű használatáról készült fotókat lásd hamarosan a magánoldalamon.)