A végére csak beindul ez a Valentin napi játék!

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
A végére csak beindul ez a Valentin napi játék!Ma például ez a csodálatos üzenet várt a postaládámban. "Közeledik a Valentin Nap, ezért elsősorban mindenkinek, másodsorban szerelmespároknak ajánlom a Személyiségkalauz című kihagyhatatlan és általam rendkívül nagyra becsült könyvet. A boldogság létezik, mégpedig bennünk létezik. Nem másoktól függ és nem is csak ritka alkalmakkor bukkan elő, nem csak a mesékben van jelen.

Két aranyos szösszenet egy rendezvényről

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Két aranyos szösszenet egy rendezvényről, ahol pár napja tartottam előadást.Miután lejöttem a színpadról és elkezdtem dedikálni, egy kedves idős hölgy is kivárta a sort és félénken megszólalt: „Én még sosem fogtam kezet igazi íróval… Megengedi?” – és úgy nézett rám, mintha egy Világsztár Íróbálvány állna előtte. Mondhatom, levegőt sem kaptam hirtelen…Még fel sem ocsúdtam, mikor pár perccel később két tündéri „plázacica” jött dedikáltatni.

Az előző hétvégén arról beszéltem

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Az előző hétvégén arról beszéltem egy biztosító cég országos rendezvényén, hogyan ismerd fel magadban a benned futó, saját életedet szabotáló negatív programokat, valamint hogyan tudod "átprogramozni" magad a pozitív irányba. Nem volt egyszerű a kétnapos tréninget egy órába sűríteni (55 diát 12-be passzírozni), de az előadás utáni eszmecsere a hallgatóság tagjaival azt mutatja, hogy megérte ezzel dolgozni.