Az a bizonyos flegmatikus humor...

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Az a bizonyos flegmatikus humor...A héten egy vasipari cégnél tartottam csapatépítést. A program közben váratlanul beszóltak a terembe, hogy jöjjön ki a karbantartó kolléga, mert az egyik gépen valami kábel meggyulladt. A karbantartó kolléga (erősen flegmatikus, idős szaki), sóhajtott egy nagyot, lassan felállt, majd lehajtott fejjel, komótosan elindult kifelé, orra alatt a következőt mormogva:- Na, és, ha meggyulladt? Ami ég, az legalább nem rohad."

Az utóbbi hat nap alatt nyolc különböző terület értékesítőit

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Az utóbbi hat nap alatt nyolc különböző terület értékesítőit képeztem (faipar, vetőmag, klímatechnika, ingatlan, hirdetés stb.), mégis minden alkalommal ugyanazzal tudtam a legtöbbet segíteni nekik:1) Hogyan tudsz többet kihozni a saját személyiségedből értékesítőként?2) Hogyan figyelj az ügyfélre jobban, mint eddig bármikor?3) Hogyan tudod elérni, hogy az ügyfél megértse, mi a valódi problémája, és ő kérje a te termékedet?

A pénteki tréningcsoporttal ma reggel folytattuk a munkát.

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
A pénteki tréningcsoporttal ma reggel folytattuk a munkát. Az egyik srác így számolt be a hétvégéről: "Zoli, tegnap délelőtt elővettem a könyvedet, mire a feleségem ingerülten megkérdezte, milyen dolog már, hogy vasárnap is tanulnom kell. Erre felolvastam neki néhány viccet a könyvből, mire kivette a kezemből, és utána vissza se adta. Hajnal 2-re az utolsó betűig kivégezte az egészet, úgy, hogy közben még vacsorát is magamnak kellett csinálnom.

Tegnap egy általános iskolában tartottam előadást

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Tegnap egy általános iskolában tartottam előadást a személyiségfejlesztésről 70 gyereknek. Úgy érzem, ez nagyobb para volt, mint mondjuk ugyanennyi értékesítő előtt beszélni. Nem csak azért, mert óriási felelősség, hogy milyen első benyomást szereznek rajtam keresztül a témáról, hanem mert nem könnyű onnan lelkileg felállni, hogy csókolommal köszönnek. Ugyanis ők pont akkor születtek, amikor én diplomáztam.

Ma óriási megtiszteltetés ért!

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
A világ egyik legnagyobb hálózatának egyik legnagyobb vezetője hívott fel, és a következőket kiabálta a telefonba, a maga őrülten szangvinikus stílusában, hatalmas nevetéssel: „Zoli, az új könyved valami egészen zseniális! Most olvastam ki az utolsó betűig, és látod, már hívlak is! Esküszöm, én se írtam volna meg jobban! Minden szavával 100%-ban egyet tudok érteni!