Minden egyes könyvünk 5-10 éves gyűjtőmunka eredményeként született. Magyarországon, napjainkban dolgozó értékesítők és hálózatépítők munkáját a gyakorlatban megfigyelve, valamint a velük készült több száz interjú alapján készültek.
 • Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan érd el, hogy mások hamarabb a bizalmukba fogadjanak, és fontossá válj számukra. Megtanulod, hogyan motiválj másokat, és könnyebben rá fogsz érezni az ügyfeleid, családtagjaid, ismerőseid igényeire. A könyv tanácsait alkalmazva jobbá válhatnak a kapcsolataid.
 • Ez a kötet állandó szereplője az „üzleti pszichológia” témájú könyvek Top 10-es eladási listáinak.
 • Hangoskönyvben is rendelhető
 • A népszerű Személyiségkalauz könyv most már angol nyelven is elérhető.
 • Lepje meg ezzel angolul beszélő (vagy tanuló) barátait, üzletfeleit – hálásak lesznek érte!
 • Ez a könyv arról szól, hogyan tudsz többet keresni értékesítőként. Sokkal, de sokkal többet, mint eddig bármikor! Nyolc magyar sztárértékesítő osztja meg veled az eladás legapróbb titkait, amelyeket alkalmazva te lehetsz a kilencedik. Van köztük fiatal, idősebb, hölgy, férfi, mindenféle személyiségtípusú ember, van ingatlanos, autókereskedő, biztosítós, orvoslátogató stb. Egy dologban mindannyian közösek: emberileg és szakmailag példaértékű munkát végeznek – és nem utolsósorban jól keresnek! Ha valakitől, akkor tőlük érdemes tanulni!
 • Hangoskönyvben is rendelhető
 • Hálózatot építesz, pénzügyi területen dolgozol, esetleg ingatlanosként? Vagy területi képviselőként keresed a kenyered? Fogyóban a kapcsolati listád? Tartanál prezentációt, csak nincs kinek? Ezt a könyvet olvasva meglátod, hogy a kapcsolati háló bővítése kifejezetten szórakoztató is lehet! Profi ismerkedők tanácsait szedtük össze és megfűszereztük sok humorral, hogy néhány óra alatt új világ nyíljon ki a számodra is az eddig nem ismert potenciális ügyfelek tömegei felé.
 • A témáról előadás CD is rendelhető
 • 150 hétköznapi, ténylegesen megtörtént sztorival megdobjuk a bátorságodat, hogy bármilyen kapcsolatteremtési helyzetben tudd, mit kell mondanod, mit kell kérdezned, vagyis hogy te legyél az ismerkedés királya (vagy királynője).
 • Ezt a rövidke könyvet elsősorban azoknak ajánljuk, akik már olvasták a Kapcsolat-építés könyvet, vagy hallgatták a hozzá tartozó CD-t, és további konkrét szituációkon keresztül szeretnék még mélyebben megérteni az ismerkedés lélektanát.
 • Miért pont te olvasd el ezt a könyvet? Azért, mert két kérdésre kapsz belőle választ. Ha még nem vagy hálózatépítő, akkor arra, hogy miért pont te lehetnél az, aki bekapcsolódik egy izgalmas és nagy perspektívát ígérő vállalkozásba. Ha viszont már aktív munkatárs vagy, akkor arra, mi kell ahhoz, hogy pont te legyél az, akihez ma is belép egy új munkatárs.
 • Ez a kis könyvecske sikeres hálózatépítők gondolatait gyűjti össze, és arra ad választ, miért érdemes elkezdeni ma Magyarországon egy üzleti hálózat (MLM) kiépítését.
 • Aktív hálózatépítőként mindig legyen kéznél nálad egy Miért pont te? könyv, hogy bármikor oda tudd adni egy jelöltednek, akinek hatékonyan fogja segíteni a döntését. Így nem kell neked „győzködni” senkit, hiszen egy profi, cégfüggetlen szakkönyv dolgozik helyetted!
 • Aláírtad. Beléptél. Már voltál néhány rendezvényen, és már beszélgettél párszor a szponzoroddal. A termékek jónak tűnnek, bár nem olcsók, és még nem is ismered mindet. Az emberek is nagyon szimpatikusak a cégnél. Látszik, hogy a vezetők szép pénzeket keresnek. Szóval összességében szimpatikus az üzlet… DE! Már kezded sejteni, hogy nem olyan egyszerű ez a „hálózatépítősdi”, mint kívülállóként gondoltad. Az interneten olvastál egy csomó negatív információt. Az ismerőseid nem jönnek el a találkozókra. Sőt le akarnak beszélni! Rémtörténeteket hallasz valakiről, akinek nem sikerült… Most akkor mi az igazság? Kinek lehet hinni? És a kételyek egyre csak sokasodnak: Fog ez nekem menni? Nem kezdtem későn? Nem lehet, hogy átverés az egész? És egyáltalán: én is ügynök lettem?
 • Ezek a kérdések előbb-utóbb megtalálják a legtöbb kezdő hálózatépítőt, mi több, néha még a haladókat is.
 • Ez a kártyacsomag egy „hogyan-bomba”: 31 rövid, ütős módszert tartalmaz az értékesítési készséged fejlesztésére. Használhatod többféleképpen is. Ha hiszel a vonzás törvényében, akkor hagyatkozz az érzéseidre: amikor iránymutatásra van szükséged, kérdezd meg: „Jelen pillanatban mit tehetnék, hogy még jobban menjen az értékesítés?” Ezután a megkevert, lefelé fordított pakliból vedd ki azt a lapot, amelyik a leginkább magára vonja a figyelmedet, és cselekedj aszerint. Ugyanakkor azt is megteheted, hogy végigviszel egy teljes hónapos, átfogó programot magadon. Ehhez minden reggel az legyen az első dolgod, hogy egy új lapot elolvasol. Így a kártyák 31 nap alatt végigvezetnek az értékesítés minden fontosabb állomásán. Ezeket gyakorolva folyamatosan egyre jobb leszel – ráadásul kialakítod azt a szokást is, hogy rendszeresen dolgozz magadon.