Én ezzel az évindító bejegyzéssel kívánok Neked

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Kedves Olvasóm! Én ezzel az évindító bejegyzéssel kívánok Neked sikeres 2015-ös évet! („Kicsit” hosszabb lett, mint az átlag, ezért ha még másnapos vagy, azt javaslom, inkább gyere vissza ide holnap. ) Top 15 hiba az újévi fogadalmakkal, és általában a célok megvalósításával kapcsolatban. 1. Hiba, ha arra koncentrálsz, hogy minél bombasztikusabb célt tűzz magad elé.

Ezt az évet azzal indítottam, hogy mire érdemes figyelni

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Ezt az évet azzal indítottam, hogy mire érdemes figyelni a célokkal kapcsolatban. Most ennek folytatásaként jöjjön egy példa arról, amikor valaki komolyan veszi a céljait.Akik már tavaly ilyenkor is a követőim voltak, azok emlékezhetnek, hogy egy évvel ezelőtt ösztöndíj pályázatot hirdettem. Ennek lényege az volt, hogy néhány vállalkozót segítettem a munkájában folyamatos konzultációkkal. Azóta már sokan kérdeztétek, mi lett a nyertesek sorsa.

Többen mondtátok, hogy erőt kaptatok

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Többen mondtátok, hogy erőt kaptatok Annamari történetéből. Ezen fellelkesedve megkértem Éder Marikát, aki tavaly szlovák területen ért el üzleti sikereket, hogy ő is meséljen nektek pár szót az együttműködésünkről. Zoli: Marika, Te hogy látod, milyen eredménye volt a folyamatos kapcsolattartásunknak?Marika: Elindított egy komoly személyiségfejlődésen.

Egészen különleges és megható ajándékot kaptam

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Egészen különleges és megható ajándékot kaptam tegnap az egyik baráti csapattól, akikkel dolgozom. Csak ennyit tudok mondani: Köszönöm...Aranyosi Ervin: Nyíri Zoltánnak, születésnapjáraNyíri Zolinak van ma a szülinapja,ajándékul most e rövid verset kapja.A fejünket tudással töltögeti tele,mert Ő a kapcsolat-építés mestere!Csodálatos tanár, jó üzleti tréner!ki jó példát mutat saját életével.Motiválva tanít, tréningeket tartva,könyvet ír, másoknak sok sikert akarva.

A jó marketing az, amikor mersz más lenni

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
A jó marketing az, amikor mersz más lenni, mint az átlag. Lehet, hogy ez nem tetszik majd mindenkinek, de az biztos, hogy beszélni fognak rólad, és eléred a célcsoportodat. Mi a véleményetek pl. erről az álláshirdetésről? "Nemzetközi szemüveg-forgalmazó cég eladói munkatársat keres brutális munkakörbe.

Na, ezt nevezem én profi kommunikációnak!

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Na, ezt nevezem én profi kommunikációnak! Nem is lehet kérdés egy ilyen weboldal után, hogy benézek hozzájuk személyesen is... „Az Audiophile Szalon üzletpolitikájába nem fér bele, hogy ne az ügyfél hosszú távú érdekeit nézve tegyünk javaslatot.

Gyakran kapok pozitív visszajelzéseket a könyveimről

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Gyakran kapok pozitív visszajelzéseket a könyveimről, de időről-időre megtalál egy olyan, ami különösen jól esik a lelkemnek.Tegnap például az egyik tréningrésztvevőm elmesélte, hogy az anyukája, egy kedves idős hölgy is elolvasta a Személyiségkalauzt, és most már megértette, miből fakadtak a gyakori konfliktusaik a férjével.