Ne legyél Bandi!

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Ne legyél Bandi! (Ismét egy bő 5 perces olvasnivaló. Akkor kezdj bele, ha úgy érzed, folyton elúszol a munkáiddal, folyton csapdosnak a fejed felett a hullámok. Ígérem, ezzel az 5 perccel sok-sok órát nyerhetsz.)„Majd még keményebben dolgozom” – mondja Bandi, a ló, George Orwell Állatfarmjában. Emlékszem, gimis koromban olvastam először ezt a remekművet, és már akkor többféle erős érzelmi hatást kiváltott belőlem.

Mi a baj az értékesítőkkel?

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Nyolc értékesítő munkáját figyeltem a héten egy céges átvilágítás keretében. A nyolcból mindössze egy (!) csinálta rendesen azt, amit a tréningeken mindig tanítunk: ne az ügyfélHEZ, hanem az ügyfélRŐL beszélj.

A szangvinikus személyiségtípus

Jelmondat: „Figyelj rám, és egy vidám élettel hálálom meg!”

A közkedvelt szangvinikus egy jó szándékú

A kolerikus személyiségtípus

Jelmondat: „Tudom, ki vagyok, és mit akarok!”

Az őselemek közül a kolerikus a tűz típus. Ennek a sze

Melankolikus személyiségtípus

Jelmondat: „Semmi sem lehet elég tökéletes.”

A melankolikus személyiségtípus a nagybetűs Gondolkodó.

A flegmatikus személyiségtípus

Jelmondat: „Lassan járj, tovább élsz!”

A flegmatikus személyiségtípust arról vesszük észre, hogy először nem vesszük

Napi motiváció értékesítőknek

  • Ez a kártyacsomag egy „hogyan-bomba”: 31 rövid, ütős módszert tartalmaz az értékesítési készséged fejlesztésére. Használhatod többféleképpen is. Ha hiszel a vonzás törvényében, akkor hagyatkozz az érzéseidre: amikor iránymutatásra van szükséged, kérdezd meg: „Jelen pillanatban mit tehetnék, hogy még jobban menjen az értékesítés?” Ezután a megkevert, lefelé fordított pakliból vedd ki azt a lapot, amelyik a leginkább magára vonja a figyelmedet, és cselekedj aszerint.

Kellett ez nekem?

  • Aláírtad. Beléptél. Már voltál néhány rendezvényen, és már beszélgettél párszor a szponzoroddal. A termékek jónak tűnnek, bár nem olcsók, és még nem is ismered mindet. Az emberek is nagyon szimpatikusak a cégnél. Látszik, hogy a vezetők szép pénzeket keresnek. Szóval összességében szimpatikus az üzlet… DE! Már kezded sejteni, hogy nem olyan egyszerű ez a „hálózatépítősdi”, mint kívülállóként gondoltad. Az interneten olvastál egy csomó negatív információt. Az ismerőseid nem jönnek el a találkozókra. Sőt le akarnak beszélni!

Miért pont te?

  • Miért pont te olvasd el ezt a könyvet? Azért, mert két kérdésre kapsz belőle választ. Ha még nem vagy hálózatépítő, akkor arra, hogy miért pont te lehetnél az, aki bekapcsolódik egy izgalmas és nagy perspektívát ígérő vállalkozásba.

Kapcsolat

 Az alábbi űrlap segítségével élérheted a könyv szerzőit, vagy előadást és tréninget rendelhetsz tőlünk.
Helyes telefonszám formátum: +36 00 111 0000

Kapcsolat-építési kislexikon

  • 150 hétköznapi, ténylegesen megtörtént sztorival megdobjuk a bátorságodat, hogy bármilyen kapcsolatteremtési helyzetben tudd, mit kell mondanod, mit kell kérdezned, vagyis hogy te legyél az ismerkedés királya (vagy királynője).
  • Ezt a rövidke könyvet elsősorban azoknak ajánljuk, akik már olvasták a Kapcsolat-építés könyvet, vagy hallgatták a hozzá tartozó CD-t, és további konkrét szituációkon keresztül szeretnék még mélyebben megérteni az ismerkedés lélektanát.

Kapcsolat-építés

  • Hálózatot építesz, pénzügyi területen dolgozol, esetleg ingatlanosként? Vagy területi képviselőként keresed a kenyered? Fogyóban a kapcsolati listád? Tartanál prezentációt, csak nincs kinek? Ezt a könyvet olvasva meglátod, hogy a kapcsolati háló bővítése kifejezetten szórakoztató is lehet!

Az értékesítés mesterei

  • Ez a könyv arról szól, hogyan tudsz többet keresni értékesítőként. Sokkal, de sokkal többet, mint eddig bármikor! Nyolc magyar sztárértékesítő osztja meg veled az eladás legapróbb titkait, amelyeket alkalmazva te lehetsz a kilencedik. Van köztük fiatal, idősebb, hölgy, férfi, mindenféle személyiségtípusú ember, van ingatlanos, autókereskedő, biztosítós, orvoslátogató stb. Egy dologban mindannyian közösek: emberileg és szakmailag példaértékű munkát végeznek – és nem utolsósorban jól keresnek!

Olvasóink mondták

Most olvastam bele az új könyvbe, és zseniális! Ismét rengeteg értékes gondolatot kaptam! Az ember homloka mindig tiszta piros, amikor olvassa a nagy igazságokat és csapkodja a kezét a homlokához!
 
Az elmúlt hetekben nagyon komolyan újragondoltam az üzletemet!! Szisztematikusan a Személyiségkalauz alapján „összeraktam” a munkatársaimat és rá kellett jönnöm, mekkora őrült voltam, hogy eddig nem figyeltem rájuk igazán.

The Personality Guide – Személyiségkalauz üzleti szemmel angol nyelven

  • A népszerű Személyiségkalauz könyv most már angol nyelven is elérhető.
  • Lepje meg ezzel angolul beszélő (vagy tanuló) barátait, üzletfeleit – hálásak lesznek érte!

Segítség kezdőknek

Kezdő hálózatépítőként a legtöbb ember ugyanolyan problémákkal találkozik. Szerencsére ezek többségére vannak bevált megoldások. Az alábbi listában kattints a téged leginkább érdeklő problémákra!

Személyiségkalauz üzleti szemmel

  • Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan érd el, hogy mások hamarabb a bizalmukba fogadjanak, és fontossá válj számukra. Megtanulod, hogyan motiválj másokat, és könnyebben rá fogsz érezni az ügyfeleid, családtagjaid, ismerőseid igényeire. A könyv tanácsait alkalmazva jobbá válhatnak a kapcsolataid.
  • Ez a kötet állandó szereplője az „üzleti pszichológia” témájú könyvek Top 10-es eladási listáinak.
  • Hangoskönyvben is rendelhető

Támogatás haladóknak

A legtöbb haladó hálózatépítő hasonló problémákkal találkozik. Szerencsére ezek többségére vannak bevált megoldások.

KKV

Vállalkozóként a legtöbb ember hasonló problémákkal találkozik. Szerencsére ezek többségére vannak bevált megoldások, legyen szó akár egy kezdő, akár egy régóta pályán lévő vállalkozásról.

A könyveinkről

Minden egyes könyvünk 5-10 éves gyűjtőmunka eredményeként született. Magyarországon, napjainkban dolgozó értékesítők és hálózatépítők munkáját a gyakorlatban megfigyelve, valamint a velük készült több száz interjú alapján készültek.

HR

Néhány érv mellettünk

  • Nagy létszámú előadások, és kiscsoportos tréningek százai vannak mögöttünk
  • Gyakorlatias, humoros programjainkat végig feszült érdeklődés övezi