Tanulságos vezetői tréninget tartottam a minap.

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Tanulságos vezetői tréninget tartottam a minap. Az igencsak jól menő alföldi középvállalkozás apró családi cégből nőtte ki magát néhány év alatt, de a mai napig a négy alapító irányítja.

Futball láz idején nekem egy ilyen e-mail okoz igazi „gólörömöt”!

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Futball láz idején nekem egy ilyen e-mail okoz igazi „gólörömöt”! "Szia Zoli! Szeretnék, ezúton is köszönetet mondani. Számomra, régebben nehézséget okozott idegen emberekkel beszélgetni. Gátlásos vagyok, akadozva beszélek ismeretlen emberekkel. Éppen ezért elolvastam a Kapcsolat - építés című könyveteket, és elkezdtem gyakorlatban próbálgatni az ott leírtakat.

Újabb értékesítői gyöngyszem

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Újabb értékesítői gyöngyszem, amely az imént a fülem hallatára hangzott el:- Babakádat szeretnénk.- Kétfélét tudok mutatni. Egyik 2490 Ft, a másik 3590 Ft. Melyiket vegyem le?

Egy szép vasárnap délelőtt olvasni a Facebook-on

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Egy szép vasárnap délelőtt olvasni a Facebook-on, hogy két kedves olvasóm a szombat esti lazulás közben az egyik könyvemből idézgetett egymásnak… Na, ez egy feeling még egy flegmatikusnak is! :)

Ezúton szeretném megköszönni

by Személyiségkalauz 0 hozzászólás
Ezúton szeretném megköszönni a mai előadásom alatt dolgozó cseh és román tolmácsok munkáját, akik lankadatlan türelemmel fordították a vicceimet, különös tekintettel a szóviccekre. (Mint pl. „a kolerikus elnevezés egyesek szerint a kolera és a kuss szavak keverékéből jött létre.”)