Teszt

Ezzel a teszttel meghatározhatod, hogy a könyvünkben bemutatott négy vérmérsékleti típus jellemzői közül melyik milyen mértékben illik rád. Az alábbiakban 40 állításcsoportot olvashatsz. Minden csoport négy mondatot tartalmaz. Ezek közül azt az egyet (ha végképp nem tudsz dönteni, maximum kettőt) jelöld meg, amely a legjobban / leggyakrabban jellemző Rád! Lehetőleg minden csoportból jelölj meg állítást! Nincs jó, vagy rossz válasz, hiszen minden személyiségnek vannak erősségei és gyengeségei is.

Adatvédelem tömören

Mi sem szeretjük a spameket! E-mail címedet mások részére semmilyen célra nem adjuk tovább. A címed megadásával mindössze ahhoz járulsz hozzá, hogy a kiadványainkról, szolgáltatásainkról ezen keresztül tájékoztassunk. Ha ezt mégsem szeretnéd, akkor jelezd nekünk e-mailben és maximálisan tiszteletben tartjuk a kérésedet. A Szemelyisegkalauz.hu, mint adatkezelő maradéktalanul betartja a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait.

Adatvédelem részletesen és jogi nyilatkozat

A Személyiségkalauz portálon elérhető Internet szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

A Személyiségkalauz Kft. minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak biztosítására, hogy a Személyiségkalauz portálon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a Személyiségkalauz Kft. sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen portálon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a portált vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A Személyiségkalauz Kft. nem vállal felelősséget a portálon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért. A portálon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. A Személyiségkalauz Kft. nem vállal felelősséget a portálhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. A Személyiségkalauz Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a portál használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. A portál bármelyik olyan felhasználója, aki a weboldal felhasználásával információt szolgáltat a Személyiségkalauz Kft-nek elfogadja, hogy a Személyiségkalauz Kft-nek korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint a Személyiségkalauz Kft. az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni.

A személyes adatok védelme

A Személyiségkalauz Kft. bármely - a portál használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Személyiségkalauz Kft-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Személyiségkalauz Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

A Személyiségkalauz Kft. az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

 

  • -piackutatás, piaci elemzés,
  • -vevői szokások elemzése,
  • -látogatottsági statisztikák összeállítása,
  • -ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,
  • -tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
  • -tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
  • -vevői reklamációk intézése,
  • -megrendelések intézése.

 

A Személyiségkalauz Kft. - a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a Személyiségkalauz Kft-vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A Személyiségkalauz Kft. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Szerzői jog

A Személyiségkalauz Portál, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Személyiségkalauz Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Személyiségkalauz Kft. fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Személyiségkalauz Kft. minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

4 990 Ft
Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan érd el, hogy mások hamarabb a bizalmukba fogadjanak, és fontossá válj számukra. Megtanulod, hogyan motiválj másokat, és könnyebben rá fogsz érezni az ügyfeleid, családtagjaid, ismerőseid igényeire.
2490

Előadás és tréning a személyiségtípusokról

Évek óta az egyik legnépszerűbb előadásunk a személyiségtípusokról szól, hiszen ezeket megismerve könnyebben tudjuk kezelni embertársainkat és mindenekelőtt önmagunkat.

Előadás énkép, önbecsülés, belső gátak oldása témában

Mi alakította / alakítja ki a jelenlegi énképünket, miért és hogyan programoz bennünket a környezetünk? Milyen hatásoknak vagyunk kitéve a gyerekkortól a közelmúlton keresztül napjainkig?

Csapatépítő tréning

Játékos és komolyabb csapatépítésben egyaránt számíthat ránk!

Előadás és tréning értékesítés-pszichológia témában

Ön biztosító- vagy ingatlanirodát vezet? Esetleg cipőboltot, bútorüzletet, hifi szalont irányít? Vagy területi képviselőket koordinál országszerte?

Prezentációs tréning kezdőknek és haladóknak

Most kezd előadásokat tartani, vagy már régi motoros az előadói pályán? Szeretne nagyobb hatással lenni a közönségére? Szeretne többet eladni, vagy „csak” meggyőzőbb lenni mások szemében?

Előadás és tréning a hálózatépítés alapjairól

Bár a hálózatépítés – vagy multi level marketing – közel 70 éves múltat mondhat magáénak a világban, az emberek többsége még mindig nem érti, hogy pontosan mi a rendszer lényege.

Előadás és tréning a hatékony célkitűzésről hálózatépítőknek

„Ha igazi célod van, minden lehetséges, ha nem, akkor a könnyű is lehetetlen.”
Sokszor hallottad már ezt a mondatot, de a mai napig mégsem tudtál igazán hatékonyan célokat megvalósítani?

Előadás és tréning a hatékony kapcsolatépítésről (ismerkedésről) hálózatépítőknek

„Elfogyott a névlistám!”, „Tartanék én bemutatót, csak lenne kinek!” – Hallottál már ilyeneket a munkatársaidtól vagy éppen saját magadtól? Ha igen, akkor valami hiányzik: vagy az erős cél, vagy a bátorság, vagy a névlista-bővítés technikái.

Előadás és tréning a hatékony indulásról, indításról hálózatépítőknek

Ha már belevágtál a hálózatépítésbe, érdemes azt jól csinálnod, mert a befektetett idő és munka hosszútávon bőségesen megtérül. Ehhez viszont érzelmi és értelmi oldalról egyaránt rendbe kell tenned az alapokat.

Előadás és tréning hálózati vezetőknek

Hálózati vezetőként komoly munkát tettél le az asztalra és óriási felelősséged van, hiszen hatással vagy más emberek életére. De vajon megkapod a munkádnak és a felelősségi szintednek megfelelő elismerést? Keresel annyi pénzt, amennyit megérdemelsz?

Előadás és tréning a hatékony internetes kommunikációról hálózatépítőknek

2014. után robbanásszerű növekedésnek indult az online hálózatépítés. Közhelyesen hangzik, de a valóság tényleg az, hogy aki lemarad, az kimarad.
2 990 Ft2 700 Ft
A népszerű Személyiségkalauz könyv most már angol nyelven is elérhető.
2990
4 990 Ft
Ez a könyv arról szól, hogyan tudsz többet keresni értékesítőként. Sokkal, de sokkal többet, mint eddig bármikor! Nyolc magyar sztárértékesítő osztja meg veled az eladás legapróbb titkait, amelyeket alkalmazva te lehetsz a kilencedik.
3490
4 990 Ft
Hálózatot építesz, pénzügyi területen dolgozol, esetleg ingatlanosként? Vagy területi képviselőként keresed a kenyered? Fogyóban a kapcsolati listád? Tartanál prezentációt, csak nincs kinek?
3 990 Ft
150 hétköznapi, ténylegesen megtörtént sztorival megdobjuk a bátorságodat, hogy bármilyen kapcsolatteremtési helyzetben tudd, mit kell mondanod, mit kell kérdezned, vagyis hogy te legyél az ismerkedés királya (vagy királynője).
1900
4 990 Ft
Miért pont te olvasd el ezt a könyvet? Azért, mert két kérdésre kapsz belőle választ. Ha még nem vagy hálózatépítő, akkor arra, hogy miért pont te lehetnél az, aki bekapcsolódik egy izgalmas és nagy perspektívát ígérő vállalkozásba. Ha viszont már aktív munkatárs vagy, akkor arra, mi kell ahhoz, hogy pont te legyél az, akihez ma is belép egy új munkatárs.
2490
4 990 Ft
Aláírtad. Beléptél. Már voltál néhány rendezvényen, és már beszélgettél párszor a szponzoroddal. A termékek jónak tűnnek, bár nem olcsók, és még nem is ismered mindet. Az emberek is nagyon szimpatikusak a cégnél. Látszik, hogy a vezetők szép pénzeket keresnek
2490
4 990 Ft
Ez a kártyacsomag egy „hogyan-bomba”: 31 rövid, ütős módszert tartalmaz az értékesítési készséged fejlesztésére. Használhatod többféleképpen is. Ha hiszel a vonzás törvényében, akkor hagyatkozz az érzéseidre: amikor iránymutatásra van szükséged, kérdezd meg: „Jelen pillanatban mit tehetnék, hogy még jobban menjen az értékesítés?”
4990
7 900 Ft
Ez a könyv arról szól, hogyan tudsz többet keresni értékesítőként. Sokkal, de sokkal többet, mint eddig bármikor! Nyolc magyar sztárértékesítő osztja meg veled az eladás legapróbb titkait, amelyeket alkalmazva te lehetsz a kilencedik.
2 990 Ft
Hálózatot építesz, pénzügyi területen dolgozol, esetleg ingatlanosként? Vagy területi képviselőként keresed a kenyered? Fogyóban a kapcsolati listád? Tartanál prezentációt, csak nincs kinek?
2990
7 900 Ft
Ebből a hangoskönyvből megtudhatod, hogyan érd el, hogy mások hamarabb a bizalmukba fogadjanak, és fontossá válj számukra. Megtanulod, hogyan motiválj másokat, és könnyebben rá fogsz érezni az ügyfeleid, családtagjaid, ismerőseid igényeire. A könyv tanácsait alkalmazva jobbá válhatnak a kapcsolataid.